Capacity Development Portal
Good Practices
 


    欢迎访问粮农组织良好实践方式网站!


    粮农组织的良法:利用经验继续学习

    本概念文件是对记载和利用经验和良法过程的简介,它是通过涉及粮农组织很多单位和办事处的磋商过程而制定。目的是将该方式充分融合到粮农组织的内部过程,改善其作为知识型和学习型组织的绩效。粮农组织可通过知识共享和利用经验将知识转化成行动。

    本网站提供粮农组织专业领域内各种良好实践方式的一系列综述。网站还提供有关辅助技术信息的进一步资源链接。

    这些实践方式按照主题分类。它们具有跨学科性,反映了所应对的问题的复杂性,被广为成功采用。更多的良好实践方式将被确认并增加到本网站中,已有的实践方式将根据新的经验而加以调整。欢迎提出意见和建议

    您将在这里找到指南、工具、方法和核查清单:

    农组织的良法:利用经验继续学习

    本概念文件是对记载和利用经验和良法过程的简介,它是通过涉及粮农组织很多单位和办事处的磋商过程而制定。目的是将该方式充分融合到粮农组织的内部过程,改善其作为知识型和学习型组织的绩效。粮农组织可通过知识共享和利用经验将知识转化成行动

    Use the Good Practice Template -- This template will help you identify and collect good practices. Thanks to its format in Word, you can easily start documenting your experience or practice answering questions in each section. The template can be used as a checklist to verify that you have covered all aspects to be documented in a good practice fact sheet. Available in English, French and Spanish (March 2014).

    定义和标准 -- This page provides you with a definition of good practices, how it differs from best practices and what criteria can be used for selection of good practices. 

    良好实践方式周期 —— 在这里您将找到关于良好实践方式周期的更多信息,它所涉及的步骤,可以利用的工具和方法,以及获取和共享良好实践方式的良好实践方式模板。

    资源 —— 本网页向您介绍包含粮农组织各工作领域良好实践方式的资源库。

    与我们联系