

DRAFT PROGRAMME

DAY 1: 25 September		
9:30-12:30 <i>(3h)</i> Plenary Hall	Plenary session 1 of the Global Conference on Sustainable Livestock Transformation	
Lunch break (1h 30min)		
14:00-14:50 <i>(50 min)</i> Red room	Opening of the Youth Dialogue	
14:50-16:05 (1h 15min) Red Room	First working session (group discussions)	
Coffee break (30 min)		
16:35-17:15 <i>(40 min)</i> Red Room	Reporting of the outcomes of the group discussions	
17:15-18:30 (1h 15min) Red Room	Success stories from Youth	
18:30-20:30 <i>(2h)</i> 8 th Floor	Social mixing event In conjunction with the Global Conference on Sustainable Livestock Transformation	
DAY 2: 26 September		
9:00-10:15 <i>(1h 15min)</i> Red Room	Second working session (group discussions)	
Coffee break (30 min)		

10:45-11:35 <i>(50 min)</i> Red Room	Reporting of the outcomes of the group discussions	
11:35-12:55 (1h 20 min) Red Room	Success stories from Youth	
Lunch break (1h 05min)		
14:00-16:45 <i>(2h 45min)</i> Red Room	Finalization and adoption of the Youth Statement	
Coffee break (30 min)		
17:15-18:30 <i>(1h 15min)</i> Red Room	Brainstorming session on the Global Youth Network on Sustainable Livestock Transformation	
DAY 3: 27 September		
9:00-12:00 <i>(3h)</i> Plenary Hall	Plenary session 5 of the Global Conference on Sustainable Livestock Transformation: Better life	
Lunch break (2h)		
14:00-17:00 (3h) Plenary Hall	Plenary session 6 of the Global Conference on Sustainable Livestock Transformation: High level session and closing	